Medlem av Norgeseliten logo

 1. Forside
 2. Elbil
 3. Elbillading i borettslag
 1. Forside
 2. Elbil
 3. Elbillading i borettslag

defa-logo.png

 

Elbillading i borettslag og sameier

Raskest mulig lading - minst mulig administrasjon!

DEFA er Nordens ledende leverandør av anlegg til borettslag og sameier og tilbyr fremtidsrettede løsninger for alle behov. Vi har ingen skjulte kostnader eller bindingstider og dere kan selv kjøpe strømmen der dere ønsker!

 

Finn din elektriker

Ta kontakt

defa3.jpg

 • En komplett ladeløsning og en administrasjonsfri hverdag
 • Raskest mulig lading for alle – uten ekstra månedskostnad!
 • Optimal utnyttelse av strømmen dere allerede har i bygget
 • Et anlegg som alltid virker – lokal styring med Edge Computing

defa4.jpg

 • Rettferdig fordeling av strøm og kostnader
 • Testvinnende ladestasjoner med høy driftssikkerhet
 • MID-godkjente energimålere som gir nøyaktig fakturering
 • Et enkelt kundeforhold uten bindingstider

Start – enkelt og oversiktlig til lav pris!

Raskest mulig lading og rettferdig strømfordeling

Med fulldynamisk lastbalansering kan dere utnytte all kapasitet i elanlegget til å gi alle raskest mulig lading – uten tillegg i månedsprisen. Alle ladende biler får lik tilgang på den tilgjengelige strømmen. Prioriterte plasser er også mulig.

Maksimal utnyttelse av strømmen

Ved å kunne utnytte all den tilgjengelige kapasiteten i elanlegget, slipper dere også dyre ekstrainvesteringer i økt strømtilgang til bygget. Dere beholder også tilgangen til all kapasiteten i bygget når dere trenger den til andre behov.

Unngå økte effekttariffer

Med fulldynamisk lastbalansering kan dere sette deres egen effektgrense for anlegget og dermed unngå dyre topper i effektforbruket. Dette vil bli en aktuell problemstilling for alle når ny modell for nettleie snart skal tre i kraft.

*Krever installasjon av facilityCLU

defa1.jpg

defa6.jpg

Et anlegg som alltid virker

Mange anleggsløsninger er avhengige av skytjenester og trådløs kommunikasjon som gjør dem sårbare for brudd og forstyrrelser. Vi benytter Edge Computing til å styre all ladefunksjonalitet lokalt i anlegget. Det sikrer at dere alltid får ladet som planlagt, også når internettilkobling eller trådløst signal faller ut!

Oversikt over forbruk per ladeuttak

Få en enkel oversikt over månedlig forbruk per ladeuttak slik at dere selv kan fordele kostnadene på brukerne av anlegget.

Fortløpende programvareoppdateringer

Dere får alle programvareoppdateringer så fort de er klare. Det bidrar til høy oppetid og optimal funksjonalitet.

DEFA Support (08.00 – 16.00)

Våre eksperter er klare til å svare på alle henvendelser og kan raskt hjelpe dere med alle deres spørsmål.

Standard – en lettere hverdag for alle!

Les av forbruket per bruker

Få oversikt over det månedlige energiforbruket per bruker og gjør det lettere å sørge for riktig fakturering, også om flere lader på samme plass.

Egen administrasjon av brukere

Når flere får seg elbil og beboere flytter inn eller ut kan dere selv legge til, fjerne og endre tilganger til anlegget. Tilgang kan styres med RFID-brikker eller app.

Sett ladeprisen og få igjen penger

Bestem deres egen pris for lading per kilowatt eller minutt og vær sikre på at dere tar nok betalt for strømmen året rundt.

iStock-186545177-700-500_compressed.jpg

iStock-639800036-700x500.jpg

Komplett – ingen administrasjon og full trygghet!

Brukeradministrasjon (08-16)

Overlat all jobb med administrasjon av brukere til installatøren. De legger til, endrer og fjerner brukere og tilganger etter som nye beboere kommer til eller flytter ut.

Varslingstjeneste

Velg hvem som skal motta varsler fra anlegget. Håndter alt selv eller la installatøren bli varslet direkte, slik at de kan hjelpe dere raskt og effektivt.

Fjernovervåkning

Sørg for at høyest mulig oppetid. Installatøren følger med på anlegget og sørger for fjernservice eller annen assistanse om nødvendig.

Driftsavtale

Ved å inngå en egen driftsavtale med deres installatør kan dere være trygge på at all inspeksjon, service, oppgradering og annen support blir gjort til rett tid og så effektivt som mulig.

 

Våre elbilladere

 

Uno_810x455.png

eRange® Uno

eRange® Uno er Norges mest solgte ladestasjon og har vunnet omfattende tester utført av NAFs søsterorganisasjoner i Tyskland og Østerrike (Tysk). Dette den beste løsningen for deg som vil ha brukervennlig og driftssikker lading til en god pris. eRange® Uno kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading med strømmen du har tilgjengelig.

Kjøp i nettbutikken

eRange® Duo

eRange® Duo er bygget på samme testvinnende teknologi som Uno, men har to uttak og er perfekt for dere som har flere elbiler å lade. eRange® Duo kan kombineres med homeCLU for å gi raskest mulig lading av begge bilene med strømmen du har tilgjengelig.

Kjøp i nettbutikken

Duo_810x455.png

This site uses cookies. For more information click here.