Medlem av Norgeseliten logo

  1. Forside
  2. Elbil
  3. Anleggslading
  1. Forside
  2. Elbil
  3. Anleggslading
 
ELBILLADING I BORETTSLAG/SAMEIE OG FOR BEDRIFT

Vi løser ladebehovet for dine beboere eller ansatte

  • Minimal administrasjon

  • Rettferdig fordeling

  • Effektiv lading

  • Skreddersydd tilbud

 

 Bestill gratis befaring

eConnect_width_lifstyle_man-connect-cable-to-the-car_4395_webb.jpg

 

Minimal administasjon

Direktefakturering eller gjør alt selv

Dere velger selv hvordan brukeren skal faktureres. Om dere ønsker et administrasjonsfritt anlegg kan dere inngå en avtale med oss om direktefakturerering av hver enkelt bruker – én gang i måneden. Om dere ønsker å gjøre alt selv kan dere enkelt lese av forbruk og fordele kostnadene på de det gjelder. Som eneste aktør bruker vi EU-godkjente energimetere som gir svært nøyaktig måling, og som er godkjent for kjøp og salg av strøm.


Enkel kontroll på brukere og priser

Når flere får seg elbil og brukere flytter inn eller ut kan dere selv legge til, fjerne og endre tilganger til anlegget. Tilgang kan styres med RFID-brikker eller app. Dere kan også sette deres egen pris for lading per kilowatt eller minutt, slik at dere er sikre på at dere tar nok betalt for strømmen året rundt.

 

Bryn_Duo_outside_width_closeup_0891_web2.jpg

DEFA eRange IQ ladestasjon i garasje

Da vi skulle igang med ladeanlegg gjorde vi grundig research av aktørene i markedet. Vi landet på DEFA pga. høy kvalitet, testvinnende ladestasjoner og lite nedetid, for det vi frykter mest er garantisaker som stjeler vår tid og irriterer kundene våre.Bjarne Themsen
Ampère Installasjon & Service AS

 

Få maks ut av anlegget

Raskest mulig lading og rettferdig strømfordeling

Med fulldynamisk lastbalansering kan dere utnytte kapasiteten bygget optimalt og gi alle raskest mulig lading – uten tillegg i månedsprisen. Alle ladende biler får lik tilgang på den tilgjengelige strømmen. Prioriterte plasser for elbillading i borettslag og sameie er også mulig.

 

Fulldynamisk lastbalansering illustrasjon

Picture1_1.jpgPicture1_2.jpg

Med DEFAs løsning for fulldynamisk lastbalansering utnyttes kapasiteten i hele anlegget, så maksimalt med strøm går til lading.

Slipp å betale for økt strømtilgang

Ved å utnytte all den tilgjengelige kapasiteten i elanlegget, kan dere unngå en dyr investering i økt strømtilgang til bygget. Dere beholder også tilgangen til all kapasiteten i bygget når dere trenger den til andre behov.
*Krever installasjon av facilityCLU

Unngå økte effekttariffer

Med fulldynamisk lastbalansering kan dere sette deres egen effektgrense for anlegget og unngå dyre topper i effektforbruket. Dette vil bli en aktuell problemstilling for alle når ny modell for nettleie snart trer i kraft.

Et anlegg som alltid virker

Med fulldynamisk lastbalansering kan dere sette deres egen effektgrense for anlegget og unngå dyre topper i effektforbruket. Dette vil bli en aktuell problemstilling for alle når ny modell for nettleie snart trer i kraft.

 

 

Les mer om anleggslading her:

 

Elbillading i borettslag

 

Elbillading for bedrift

This site uses cookies. For more information click here.