Medlem av Norgeseliten logo

Med dagens utvalg i lamper, designbrytere og stikkontakter kan du nå enkelt fremheve din personlige stil

En av trendene er å benytte tapet som ser ut som betong. Til denne passer det utmerket med elektrisk materiell i skifer, sort eller børstet stål. Velger du en mønstret vegg, kan du for eksempel montere en bryter i gjennomsiktig plast som lar bakgrunnen komme til syne.  

Tenk deg for eksempel en lilla bryter på en hvit vegg som henter opp igjen fargen i sofaen – det blir en lekker detalj som du garantert får oppmerksomhet for! Se utvalg her.

La elektriker fra Norgeseliten hjelpe deg med å velge nytt elektrisk materiell. Les mer under DESIGN-tips.

 

 

fortunagrå2.jpg

 

Lys og varme

Stuen er familiens store oppholdsrom. Her trenger du både riktig temperatur, leselys og hyggelys. Med riktig belysning kan du enkelt skape og endre stemninger.
Se vårt utvalg i lamper her

Gulvvarme gir en jevn og lun varme. Ved hjelp av en felles enhet kan gulvvarmen styres sammen med panelovnene, temperaturen senkes automatisk og du sparer strøm og penger.

Spar strøm med ENØK tiltak. Les mer her

 

Husk stikkontakteneKabelkaos.jpg

I flere norske hjem finner du ikke mer enn én dobbel stikkontakt bak TV-en. De fleste har imidlertid mer enn én TV i dette området, og da blir mangelen på stikkontakter ofte erstattet med skjøteledninger.

Dette er ikke bare skjemmende, men det kan også utgjøre en brannfare. Ifølge Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB), er en god tommelfingerregel at apparater som bruker over 1000W ikke skal kobles via skjøteledning.

 

Multirommet

multirommet

Multirommet

Med skjult installasjon i vegger og tak blir lyd- og bildeanlegget en integrert del av boligen din. Systemet gir deg fleksibilitet og nye muligheter, og blir ikke mer synlig enn et lysstyringssystem. Fra samme anlegg kan du nå høre musikk eller radio i alle rom. Enkle betjeningsenheter som fjernkontroll eller et veggmontert display gir deg mulighet til å styre lyden og bildene i ett rom, eller i flere rom samtidig.

 

This site uses cookies. For more information click here.