Medlem av Norgeseliten logo

Belysning på kjøkken skal gi deg godt arbeidslys, men det bør også være mulig å regulere lyset slik at det skaper en stemningsfull ramme rundt middagsbordet.  

 

Elektriker fra Norgeseliten kan enkelt skifte ut den gamle bryteren med en dimmer, eller et komplett anlegg som styrer all belysning og lar deg slå av, heve eller senke lyset etter behov.

Mange kjøkken har skap over arbeidsbenken. For å få optimal belysning på benken er det fornuftig å montere lys under overskapene. Du kan f.eks. benytte små downlights med LED-kilder som gir deg stor lyseffekt og lavt strømforbruk.

 

Glamox Downlight

 

Kjøkkenpendel – design møter funksjonalitet

I dag finnes det en rekke ulike pendler og taklamper med stilig design kombinert med nye LED lyskilder.

Taklampen over spisebordet skal dekke ulike behov. Den skal fungere både for lekselesing, som arbeidslys og for sosialt samvær. Den enkleste måten å tilpasse lyset etter familiens behov er å montere en lysdimmer. Den kan enten monteres spesifikt til taklampen eller være del av et større lysstyringsanlegg.

I vår nettbutikk finner du mange lekre tak- og pendellamper.

 

proseccorød2.jpg

 

Komfyrvakt.jpg

 

Sikkerhet på kjøkkenet

Barn, unge og eldre kan av og til ha lett for å glemme å skru av komfyren etter bruk. Som en sikkerhet har det siden 2011 vært påbud å installere komfyrvakt i alle nye boliger eller i forbindelse med rehabilitering av kjøkken.

Komfyrvakten begrenser risikoen for overopphetning som kan starte en brann. Overopphetning varsles også med lys og lydsignal.
Les mer om komfyrvakt her

 

Valg av brytere og stikkontakter

Brytere og stikkontakter finnes nå i mange forskjellige utførelser. Velg et materiale, en farge og et design som passer til ditt interiør. 

 Se et utvalg her.

 

Pure RødIntense SilverPure BambusGira Esprit grønn

This site uses cookies. For more information click here.